Prijava u korisničku zonu

Moj račun
Odabir države:

Izjava o privatnosti korisnika

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici. Naša Izjava o privatnosti se odnosi na naše bivše, sadašnje i buduće korisnike naših usluga kao i posjetitelja. Posjetom našim stranicama i komunicirajući s nama pristajete na procesiranje i prijenos svojih podataka kako je to opisano u ovoj Izjavi o privatnosti.

Info Jurman d.o.o. se obavezuje:

- Da neće prodavati, distribuirati ili na neki drugi način otkrivati informacije o korisnicima osim na Zahtjev od strane zakona, u slučaju javne sigurnosti ili po Sudskom nalogu.
- Da će pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke a koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
- Da će informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka i redovito davati korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime i/ili e-mail adresa ukloni s liste koje se koriste za marketinške kampanje.
- Da će podatke o korisnicima strogo čuvati i biti dostupni su samo Info Jurman djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Koje osobne podatke prikupljamo od posjetitelja naše web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, bit ćete zatraženi unijeti ime i prezime, e-mail adresu, poštansku adresu, grad, županiju, državu, telefonski broj, OIB broj kao i trenutnu IP adresu.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe usluga, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristite moje podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispune anketa, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:
- za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
- za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
- kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci,
- za registraciju i administraciju domena,
- za bržu obradu financijskih transakcija, izdavanje ponuda i računa
- za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Koliko dugo čuvate moje osobne podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispune anketa, pregleda stranica čuvamo jedanaest (11) godina.

Kako štitite podatke?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koliko dugo čuvate moje hosting podatke, baze podataka i e-mail poruke?

Sve vaše hosting podatke, baze podataka i e-mail poruke po isteku usluge čuvamo najduže devedeset i pet (95) dana od datuma isteka hosting usluge. Po isteku podaci se automatski brišu trajno bez mogućnosti povrata.

Da li mogu zatražiti trajno brisanje mojih podataka?

Da, korisnik u bilo koje vrijeme može zatražiti trajno brisanje hosting podataka, baze podataka i e-mail poruka sa servera.
Ako ne želite primati bilo kakvu komunikaciju od strane Optima Hosting-a, možete od iste odustati (“opt-out”) u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate i zatražite brisanje podataka. Nakon odjave Optima Hosting će uložiti značajan trud kako bi uklonio osobne informacije no molimo da shvatite da će neke informacije ostati trajno pohranjene u skladu s pozitivnim zakonskim propisima.

Da li prikupljate podatke djece ispod 13 godina?

Ne. U skladu s pozitivnim zakonskim normama, Optima Hosting ne skuplja svjesno podatke o djeci ispod 13 godina starosti.

Što je kolačić?

Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Koristimo li "kolačiće"?

Da, s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo.

Mi koristimo kolačiće za:
- pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
- razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
- prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku "Pomoć" vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:
- ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Da li na web stranici ima kolačića treće strane?

Ima jedan vanjski servis koji korisniku sprema limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Trenutno omogućujemo: Mjerenje posjećenosti
OptimaHosting koristi servis za mjerenje posjećenosti, Google analytics. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete to učiniti na sljedećem linku:
Google Analytics:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kako ispraviti nepravilnosti?

Ako ste se registrirali na naše web stranice, možete u bilo kojem trenutku izmijeniti osobne informacije putem korisničke zone ili nas možete kontaktirati putem korisničke zone.

Direktni kontakt

Optima Hosting vas može direktno kontaktirati putem e-mail adrese ili druge informacije koju ste predali pri registraciji kako bi potvrdili navedene informacije. Optima Hosting će vas također kontaktirati kada ćete od nas zahtijevati da odgovorimo na vaša pitanja, kako bi isporučili zakupljenu uslugu, kako bi mogli upravljati svojim korisničkim računom i kako bi vas informirali o važnim obavijestima koje se odnose na zakupljene usluge.

Izmjene Izjave o privatnosti korisnika

Optima Hosting zadržava pravo da izmjeni, nadogradi ili suspendira ovu politiku privatnosti u bilo kojem trenutku prema vlastitom nahođenju. Sve promjene po pitanju politike privatnosti će biti objavljene na ovoj web stranici.

Kontakt za dodatna pitanja

Ako postoje bilo kakva pitanja ili komentara u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Info Jurman d.o.o.
Rudeška cesta 236
10000 Zagreb, Hrvatska
info @ optimahosting.hr